Top menu

Fotoshoot trouwkaart Johanan & Christa

Twee goede vrienden van mij, Johanan & Christa, gaan 26 april trouwen. Een tijdje terug hadden ze mij gevraagd om een foto te maken voor de trouwkaart. Dit deed ik uiteraard met veel plezier. Zie hier het resultaat.
Het was de eerste keer dat ik een fotoshoot deed. Ik vond het leuk om te doen en ze waren erg tevreden met het resultaat. Uiteindelijk hebben ze voor bovenstaande foto gekozen. Ik heb een foto van de trouwkaart zelf ook toegevoegd.

» bekijk de foto’s op Flickr

, , , ,

4 Responses to Fotoshoot trouwkaart Johanan & Christa

 1. Ilona 7 maart 2011 at 19:08 #

  Erg mooi Elwin! Prachtig ook die kleuren! Heb sinds ‘kort’ ook een Canon 450D. Gebruik jij nog een speciale lens?

  • Elwin van Eede 7 maart 2011 at 19:17 #

   Dank je! Gaaf! Bevalt die? Ja ik gebruik een Canon 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM (allround) en een Canon EF 50mm f/1.8 (vaste brandpunt en lichtsterk) maar ik heb een hele tijd de kitlens gebruikt.

   • Ilona 7 maart 2011 at 20:00 #

    Thanks! 55 mm lens staat inderdaad al op mijn verlanglijstje. Heb vaker gehoord dat je daar mooie foto’s mee kunt maken!

    • Elwin van Eede 7 maart 2011 at 20:04 #

     Ja klopt! Door het hoge diafragma kan je veel scherptediepte creëren wat mooi is voor portretten en door het hoge diafragma kan je bij slecht licht nog aardige foto’s maken zonder flits. Bovendien is een 1.8 enorm goedkoop (relatief).