Top menu

Boo Box

Op de bruiloft van Johanan & Christa heb ik een aantal foto’s gemaakt met mijn iPhone via de geweldige App Hipstamatic. Foto’s die ermee zijn gemaakt, zien eruit alsof ze zijn gemaakt met een gebrekkige ouderwetse camera (Instagram doet iets vergelijkbaars alleen op een iets andere manier en is ook erg goed).

Twee foto’s van de duiven vond ik erg mooi geworden en wilde ik geprint als cadeau geven.


Een tijdje terug kwam ik de Boo Box van Hatchcraft op internet tegen. Daar kan je foto’s laten printen op een frame gemaakt van bamboe die je aan de muur kan hangen. Een erg mooie en originele manier om dit soort foto’s op te tonen en erg leuk als cadeau!

Daar heb ik twee Boo Box frames besteld (het duurde even omdat het uit de Verenigde Staten moest komen) en aan Johanan en Christa gegeven. Ze waren er erg blij mee. Ik vond het zelf ook erg mooi geworden. Een aanrader!

, , , , ,

Comments are closed.